Ring oss på018-265 09 60 eller klicka här

Vårt kundombud

Vi vill att du ska känna dig trygg med oss, så trygg att du alltid kan säga vad du tycker. Men ibland kan det vara svårt att ta upp vissa frågor och lämna synpunkter direkt till sin kontaktperson eller kundansvariga. Därför har vi ett kundombud.

Vårt kundombud heter Linda Björkander

Hennes uppgift är att ge dig en extra möjlighet att få säga vad du tycker och tänker kring din assistans. Hur väl möter vi dina önskemål och förväntningar och vad kan vi göra bättre?

”Jag vill göra skillnad för våra kunder och det roligaste och mest tillfredsställande är när jag ser att mitt jobb verkligen har gjort skillnad för en människa. Då blir jag jätteglad!”

Har du frågor eller funderingar, är du alltid välkommen att ringa Linda på 0498-66 09 02 eller mejla henne på linda.bjorkander@sarnmark.se. Genom att kontakta Linda, kan du påverka och förändra din assistans. Dina synpunkter är alltid lika viktiga för oss!

Vad gör vi med dina synpunkter? 

Linda lyssnar, läser och sammanställer dina synpunkter och önskemål. Hon kontaktar sedan rätt person med rätt kunskap i företaget. Vissa problem löser vi direkt, andra kräver ett möte. Tillsammans hittar vi de lösningar som krävs för att din personliga assistans ska fungera så som du vill att den ska fungera.

Vi frågar alla våra kunder 

Vi genomför även kundundersökningar, där du får möjlighet att påverka vår utveckling och förbättringsområden. För det är du som vet bäst hur vi fungerar i verkligheten.

Vår senaste kundundersökning presenterades i november 2015. Den gav oss mycket värdefull information om vad våra kunder är nöjda med och vad vi kan förbättra. Du som inte hade möjlighet att delta, kan givetvis kontakta Linda för att säga vad du tycker. 

Våra kundundersökningar

Vi vill veta vad du tycker är viktigt för just dig och dina assistenter. Vad du tycker att vi ska förbättra och satsa på. Därför genomför vi våra kundundersökningar. Vår senaste kundundersökning (2015) visar att vi har mycket nöjda kunder. Är du nyfiken på resultatet?

Läs om våra kundundersökningar

Kontakta ditt kundombud

Här har du möjlighet att kontakta Linda med ditt ärende. Om du vill så kan du vara anonym.