Ring oss på018-265 09 60 eller klicka här

Vår personliga assistans

Välkommen till en lösningsorienterad assistansanordnare. Vårt fokus är alltid på att förse dig som kund med stöd och trygghet. Det gör vi med kompetenta kundansvariga, erfarna resursassistenter och närhet till dig som kund.

Så fungerar vår assistans

Hos Brukarassistans så har du en huvudsaklig kontaktperson hos oss: din kundansvarige. Hen är den som tillsammans med dig och utifrån dina önskemål sköter din assistans.

Din arbetsledare ansvarar bland annat för anställning av assistenter, schemaläggning och håller i personalmöten. Hos oss kan du därmed lämna över svåra samtal kring exempelvis arbetsledning, lönesättning och sjukfrånvaro.

Utöver våra arbetsledare så har vi även en funktion som vi kallar resursassistent. Det är nyckelpersoner som är positionerade på våra kontor och som är beredda att hoppa in vid ordinarie assistents sjukdom i assistentgrupperna. Ett extra skyddsnät för dig som kund och anhörig. Våra resursassistenter är alltid väl introducerade och väl bekanta hos er. För er trygghet.

Läs mer om vår modell och hur vi kan underlätta din vardag.

Lokalt kontor i Uppsala

För att erbjuda en så bra personlig assistans som möjligt så tror vi mycket på lokal närvaro. Vi har därför ett lokalt kontor i Uppsala där all vår verksamhet sköts. Du har alltid nära till din kundansvarige och övrig personal.

Kontakta ditt lokala kontor

Kundombud

Vi tycker det är viktigt att våra kunder ska känna sig trygga med oss och alltid kunna säga vad de tycker. Men ibland kan det kännas besvärligt att ta upp synpunkter eller klagomål direkt med sitt team. Därför har vi ett kundombud som du alltid kan kontakta när du har åsikter om din assistans.

Kontakta vårt kundombud