Ring oss på018-265 09 60 eller klicka här

Start med lönespecifikationer via Kivra jan 2018

Från och med januari löneutbetalning kommer du som personlig assistent hos BAS få din lönespecifikation i Kivra.

Kivra är en digital brevlåda som du ansluter dig till via Bankid alternativt med lösenord. Anledningen till att vi ändrar utbetalningssätt är att Brukarassistans går över till ett nytt lönesystem from januari löneutbetalning samt att den lösningen som vi har idag med att skicka lönespecifikationen via e-mail inte kommer att vara möjligt enligt den nya dataskyddslag som träder ikraft under våren 2018.

Fördelen med Kivra är att du kan ta emot och läser din lönespecifikation var du än befinner dig, du kan också få brev från myndigheter och andra företag i Kivra.

Kom igång med Kivra!

För att komma igång med Kivra registrerar du dig med Mobilt BankID på www.kivra.com. Registreringen kan du göra redan idag. Kivra är gratis, säkert och dessutom bra för miljön!

Har du inte Mobilt BankID eller möjlighet att skaffa det?

Då kan du aktivera Kivra med en aktiveringskod som skickas till din folkbokföringsadress. Tänk på att utan Mobilt BankID som inloggningsmetod i Kivra kan du inte ta emot digital post från myndigheter. Aktiveringskoden får du när du registrerar dig på deras hemsida.

Använder du redan Kivra?

I och med att du får en e-postavisering när du får ny post i Kivra rekommenderar vi dig att logga in och kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer.

Vill du läsa mer om Kivra så går du in på deras hemsida.

Aktuellt

 • Upplev tennis i världsklass och prova parasport i USIF Arena

  Den 11-14 oktober anordnas den årliga rullstolstennisturneringen USIF Swedish Open i Uppsala. Det blir singel- och dubbelspel i tre olika klasser på högsta internationella nivå.

  Läs mer
 • Info kring öppettider 27-28 sep

  Torsdag den 27 september är kontoret stängt då alla medarbetare är på utbildning. Kontoret öppnar åter fredag den 28 september klockan 14:30. Vid akuta ärenden och vikarietillsättning så når du oss som vanligt dygnet runt på 018 - 265 09 60.

  Läs mer
 • Assistanskrisen - varför ändrar sig S först nu?

  Bengt Westerberg, en av initiativtagarna till assistansreformen och dess ständige beskyddare, går nu hårt till kritik mot S i en debattartikel i Aftonbladet.

  Läs mer
 • Regeringen utreder personliga assistenters arbetsförhållanden

  Regeringen ska utreda arbetsförhållandena för personliga assistenter. Syftet med utredningen är att se över hur assistenternas arbetsvillkor ser ut (både i kommunal och privat regi).

  Läs mer
 • Föreningsgården Ekolnsnäs firar 90 år den 26 augusti

  Föreningsgården Ekolnsnäs bjuder in till 90-årsfirande den 26 augusti. Gården, som  ligger i Vårdsätra i Uppsala är en ideell förening inom handikapprörelsen.

  Läs mer
Visa fler inlägg