Ring oss på018-265 09 60 eller klicka här

Träffa Särnmark på Leva & Fungera 26-28 mars

Träffa  Särnmark i monter B02:20 under Leva & Fungera-mässan den 26- 28 mars i Göteborg.

Under Leva och Fungera på Svenska Mässan i Göteborg samlas vård- och serviceföretag, assistansbolag, hjälpmedelstillverkare, forskare och inspiratörer under ett och samma tak. Den återkommande mässan, som vartannat år hålls på Stockholmsmässan under namnet Hjultorget, lockar årligen tusentals besökare.

Den intensiva debatten som blossade upp efter den nya LSS-utredningen avspeglas i årets programutbud. En paneldebatt om framtiden för personlig assistans, arbetsmiljön för assistenter och en diskussion om tillgängligheten i det svenska samhället, är några av höjdpunkterna i programmet på förhand.

Ett annat dragplåster är en visning av den första serietillverkade husbilen med specialanpassning. Sveriges första ägare av en sådan husbil medverkar på mässan och berättar om sina erfarenheter.

Vill du veta mer om oss eller bara komma förbi och säga hej? Du hittar oss i monter B02:20 samtliga dagar.

Läs mer om årets program och hur du hittar till Svenska Mässan här. 

Aktuellt

 • Se utfrågningen av socialministern på LSS-konferensen

  LSS-utredningen är presenterad och Sverige har fått en ny regering. Vad händer nu?

  Läs mer
 • Träffa oss på jobbmässan i Mall of Scandinavia den 19 mars

  Vill du jobba som personlig assistent?

  Läs mer
 • Utbildningsdag 7 mars

  Torsdag den 7 mars stänger vår växel klockan 11:00 då vi har utbildningsdag. För vikarietillsättning når du oss som vanligt dygnet runt på 018-265 09 60.

  Läs mer
 • Lagförslag gällande andning och sondmatning

  På grund av tidigare domar har konsekvensen för personer med behov av stöd för andning och sondmatning i många fall inneburit indragen assistans. 

  Läs mer
 • Imorgon presenteras LSS-utredningen

  Torsdag den 10 januari presenteras LSS-utredningen klockan 15:00. Du kan följa pressträffen direkt på regeringen.se. Vi och våra jurister finns tillgängliga om du har några frågor. 

  Läs mer
Visa fler inlägg