Ring oss på018-265 09 60 eller klicka här

Om Brukarassistans Sverige

Brukarassistans Sverige är sedan 2010 ett helägt dotterbolag till Särnmark. Vi har arbetat med personlig assistans i över 10 år.

Vi gör det tillsammans! Hos Brukarassistans får du som kund och assistent vårt fulla fokus. Vi vet att det är först när hela kedjan i assistansen mår bra som en riktigt god assistans kan uppnås. Därför tar vi ett helhetsansvar för din assistans, där såväl kund som assistent får fullt stöd, med en stark lokal förankring.

Hur det startade

Brukarassistans Sverige startades 2002 av Lars Lundberg och Helene Winder.

Lars Lundberg har en lång och bred erfarenhet från personlig assistans, både personligt och professionellt. Han har även under många år varit engagerad i bland annat RBU (Riksförbundet för Rörelsehindrade Barn och Ungdomar). Med sin själ och sitt hjärta i grunden till personlig assistans på brukarens villkor, väcks tanken på att starta ett eget företag – Brukarassistans Sverige.

Helene Winder tillfrågas om hon är intresserad av att starta upp och driva ett nytt företag. Hon har goda kunskaper i ekonomi och administration och vill vara med och bidra till en bättre personlig assistans än vad marknaden kan erbjuda. Helene går därför in som delägare och bygger, tillsammans med Lars, upp företaget. Helene finns kvar i företaget än idag som kvalitetsansvarig.

Brukarassistans är sprunget ur samma verklighet som vårt moderbolag Särnmarks grundare och ägare Mikael och Cecilia kommer ifrån, det vill säga utifrån det personliga perspektivet att vara en person som är beroende av personlig assistans eller att leva tillsammans med eller jobba för en person med funktionsnedsättning. Vi brinner för riktigt bra assistans.

Särnmarkgruppens värdegrund

Vad vi vill

Genom att ta ett helhetsansvar för den personliga assistansen vill vi säkerställa att våra kunder och assistenter får det stöd som man önskar och behöver. Tack vare en stark lokal förankring möjliggör vi personliga möten och att bygga förtroende. För din trygghet.

Läs om vår assistans