Ring oss på018-265 09 60 eller klicka här

Medarbetarundersökning

Våra medarbetarundersökningar lär oss mer om vad du som assistent och tjänsteman tycker om vår verksamhet. Det ger samtidigt dig som anställd möjlighet att påverka vår utveckling. Vi vill veta vad du tycker att vi ska förbättra och satsa på. Vad som är viktigt för just dig och ditt arbetslag. 

Hos Brukarassistans trivs man!

Det visar våra medarbetarundersökningar, den senaste från 2015. Såväl assistenter som tjänstemän är mycket nöjda, vilket är väldigt glädjande! Oavsett om det handlar om att rekommendera andra att börja jobba hos oss, stämning på arbetsplatsen eller bemötande på plats så är det härligt att se att vi på Brukarassistans är på rätt väg.

Vårt slutliga mål är att alla som arbetar inom Brukarassistans och Särnmark ska känna att de kan utvecklas åt det håll de vill, oavsett om det är för att bli en än bättre assistent, att axla ett medarbetsledaransvar inom Särnmark eller för att ta plats som tjänsteman på våra kontor. Hos oss ska det inte finnas några tak som begränsar möjligheterna.

Röster från assistentundersökningen 2015

I assistentundersökningen 2015 besvarade 600 av våra assistenter en serie med frågor. Nedan kan du läsa ett axplock av frågorna som var med, snittbetyget som våra assistenter gav och slutligen våra kommentarer kring hur vi ser på ämnet i fråga.

Jag kan rekommendera andra att söka jobb på BAS/Särnmark - 4,2/5  

Vi ser en rekommendation som det bästa omdömet vi kan få. Vi är glada och stolta att så många av våra kollegor vill rekommendera oss som arbetsgivare!


Min roll som personlig assistent är tydlig för mig - 4,5/5  

Att en så komplex roll som personlig assistent innebär kan vara så glasklar och tydlig för så många är något som förvånar även oss! Kanske är våra utbildningar nyckeln till klarhet? Och än bättre ska det bli.


Det är god stämning i min assistansgrupp - 4,2/5 

Tillsammans med våra kunder så arbetar vi kontinuerligt för att förbättra villkoren för våra assistenter och deras arbetsmiljö. Att ha en arbetsplats som man trivs på och där stämningen är hög tror vi öppnar för en långsiktighet i yrket, något som såväl vi, våra assistenter som våra kunder önskar.


Min kundansvarige bemöter mig på ett professionellt sätt - 4,4/5

Att man som assistent bemöts på ett professionellt sätt är av stor vikt för oss på BAS. Vi finns till för dig som assistent och då är respekt och lyhördhet av stor vikt i våra kontakter. 


På min arbetsplats behandlas alla lika oavsett...  

  • Funktionshinder - 4,7/5
  • Kön - 4,5/5
  • Sexuell läggning - 4,6/5
  • Religion/trosuppfattning - 4,6/5
  • Ålder - 4,5/5
  • Etnisk tillhörighet - 4,6/5

Som medlem i Diversity Charter är mångfald något som ligger oss på BAS och Särnmark varmt om hjärtat. Hos oss är ambitionen att alla ska känna sig välkomna och få en möjlighet att göra skillnad. Vi är stolta att våra medarbetare bekräftar den målsättningen.