Ring oss på018-265 09 60 eller klicka här

Jobba som assistent

Vi tar oss tid att rekrytera och lära känna våra nya assistenter. De som jobbar hos oss är personer som delar vår värdegrund och som har respekt för våra kunders perspektiv och självbestämmande. Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs och våra kunders trygghet och styrka.

Vad vi letar efter

Vi söker dig som har ett öppet sinne, en stor portion lyhördhet och som är ödmjuk inför andra personers livssituation. Din inställning är helt avgörande! Har du inte någon utbildning, utbildar vi dig. Att du är serviceinriktad och social, är en självklarhet för oss.

Vi söker även dig som kommer från andra kulturer och som talar flera språk, där svenska är ett grundkrav.

Lägg upp din profil

Vad vi erbjuder dig inom personlig assistans

Är du rätt person, erbjuder vi dig utbildning och vägledning/handledning när du så behöver. Det är självklart för oss att ha kollektivavtal! Vi ger dig rätt förutsättningar så att du kan göra ett bra arbete och trivas hos oss som personlig assistent. För vi vill att du ska stanna länge! Långsiktighet ger trygghet, inte bara för våra kunder utan även för dig som anställd.

Alla våra personliga assistenter är via sitt anställningsavtal knutna till Vårdföretagarnas kollektivavtal med Kommunal. Grunden för din anställning är en "tidsbegränsad anställning för visst arbete".

Som assistent hos Brukarassistans har du en individuellt satt lön. 

Läs Vårdföretagarnas kollektivavtal

Medarbetarundersökning

Varje år genomför vi på Brukarassistans tillsammans med vårt moderbolag Särnmark en medarbetarundersökning. Där får våra assistenter och tjänstemän chansen att berätta hur man trivs hos oss och vad som kan förbättras för deras arbetssituation. Vår undersökning från 2015 visar glädjande nog att vi har mycket nöjda anställda, så väl våra assistenter som tjänstemän.

Läs mer om våra medarbetarundersökningar

Tystnadsplikt

Som personlig assistent hos Brukarassistans har du tystnadsplikt under anställningen och även efter att du slutar jobba hos oss. Tystnadsplikten innebär att du inte får sprida vidare några som helst personliga uppgifter om den du jobbar hos eller den personens familj eller nära vänner. Detta gäller även på sociala medier som Facebook. En självklarhet för oss på Brukarassistans!