Ring oss på018-265 09 60 eller klicka här

Jobba hos oss

Skulle du vilja arbeta hos oss, som personlig assistent till någon av våra kunder eller som tjänsteman på något av våra kontor? Är du dessutom en engagerad och lyhörd person som vill göra skillnad? Då är du en person som passar in hos oss.

Vi söker alltid kompetenta medarbetare. Personer som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet. Vi tror på erfarenhet, lokal förankring och fullt stöd till såväl kund som assistent. På Brukarassistans gör vi det tillsammans!

Genom vårt moderbolag handlar det också om att vi, tillsammans med våra kunder, deras familjer och andra personer i deras närhet, är med och påverkar samhällets villkor för personer som lever med funktionshinder. Vi tar tillvara på alla dessa människors erfarenhet och vilja till att förbättra. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Jobba med personlig assistans

Tycker du att Brukarassistans är ett intressant företag? Är du dessutom en engagerad person som är ödmjuk inför andra personers livssituation. Då vill vi att du lägger upp ditt cv och din profil här.

Lediga tjänster

Vi utbildar dig

Din kunskap och din inställning är helt avgörande för livskvaliteten hos den som är beroende av din hjälp. Därför lägger vi stor vikt och mycket tid på att utbilda vår personal. 

Läs mer om våra utbildningar

Lokalt kontor i Uppsala

Vi handleder dig i ditt arbete som personlig assistent och finns tillhanda på vårt lokala kontor.

Kontakta ditt lokala kontor

Jämställdhet och mångfald

Ett fungerande mångfaldsarbete utgår ifrån övertygelsen att alla människor ska ha samma möjligheter att forma samhället och sina egna liv. Det förutsätter lika rättigheter, möjligheter och skyldigheter på livets alla områden. I grund och botten handlar det också om demokrati och rättvisa.

Läs mer om vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete på Brukarassistans