Ring oss på018-265 09 60 eller klicka här

Start med lönespecifikationer via Kivra jan 2018

Från och med januari löneutbetalning kommer du som personlig assistent hos BAS få din lönespecifikation i Kivra.

Kivra är en digital brevlåda som du ansluter dig till via Bankid alternativt med lösenord. Anledningen till att vi ändrar utbetalningssätt är att Brukarassistans går över till ett nytt lönesystem from januari löneutbetalning samt att den lösningen som vi har idag med att skicka lönespecifikationen via e-mail inte kommer att vara möjligt enligt den nya dataskyddslag som träder ikraft under våren 2018.

Fördelen med Kivra är att du kan ta emot och läser din lönespecifikation var du än befinner dig, du kan också få brev från myndigheter och andra företag i Kivra.

Kom igång med Kivra!

För att komma igång med Kivra registrerar du dig med Mobilt BankID på www.kivra.com. Registreringen kan du göra redan idag. Kivra är gratis, säkert och dessutom bra för miljön!

Har du inte Mobilt BankID eller möjlighet att skaffa det?

Då kan du aktivera Kivra med en aktiveringskod som skickas till din folkbokföringsadress. Tänk på att utan Mobilt BankID som inloggningsmetod i Kivra kan du inte ta emot digital post från myndigheter. Aktiveringskoden får du när du registrerar dig på deras hemsida.

Använder du redan Kivra?

I och med att du får en e-postavisering när du får ny post i Kivra rekommenderar vi dig att logga in och kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer.

Vill du läsa mer om Kivra så går du in på deras hemsida.

Aktuellt

 • Erfaren tankesmedja i Almedalen föreslog nya lösningar för framtidens LSS

  I samband med Almedalsveckan i Visby deltog en av Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm i en 24 timmar lång tankesmedja där framtidens personliga assistans diskuterades.

  Läs mer
 • Träna gratis hos Nordic Wellness under en vecka utan bindningstid

  Nu har du som kund eller assistent på BAS möjlighet att träna kostnadsfritt på alla Nordic Wellness gym i Uppsala. Biljetter finns att hämta i kontorets reception. 

  Läs mer
 • Flour Bucket Challenge - Marias kamp mot ALS

  Den 21 juni är det internationella ALS-dagen. Maria Eggers har levt med ALS i 9 år och har sin personliga assistans hos oss på Särnmark. Idag startar Marias initiativ "Flour Bucket Challenge" som vill uppmärksamma ALS och även samla in pengar till ALS-forskningen. Vi hoppas att ni alla kan vara med genom att delta och donera pengar. 

  Läs mer
 • Cecilia Ekholm: "Det är nu det gäller för LSS"

  Lagom till årets Almedalsvecka uttalar sig Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm om möjligheterna att påverka LSS-utredningen och beslutsfattarna.

  Läs mer
 • Försäkringskassan: Endast särskild övervakning vid sondmatning ger rätt till assistansersättning

  Försäkringskassan går emot tidigare dom rörande sondmatning.

  Läs mer
Visa fler inlägg