Ring oss på018-265 09 60 eller maila tillinfo@brukarass.com

Start med lönespecifikationer via Kivra jan 2018

Från och med januari löneutbetalning kommer du som personlig assistent hos BAS få din lönespecifikation i Kivra.

Kivra är en digital brevlåda som du ansluter dig till via Bankid alternativt med lösenord. Anledningen till att vi ändrar utbetalningssätt är att Brukarassistans går över till ett nytt lönesystem from januari löneutbetalning samt att den lösningen som vi har idag med att skicka lönespecifikationen via e-mail inte kommer att vara möjligt enligt den nya dataskyddslag som träder ikraft under våren 2018.

Fördelen med Kivra är att du kan ta emot och läser din lönespecifikation var du än befinner dig, du kan också få brev från myndigheter och andra företag i Kivra.

Kom igång med Kivra!

För att komma igång med Kivra registrerar du dig med Mobilt BankID på www.kivra.com. Registreringen kan du göra redan idag. Kivra är gratis, säkert och dessutom bra för miljön!

Har du inte Mobilt BankID eller möjlighet att skaffa det?

Då kan du aktivera Kivra med en aktiveringskod som skickas till din folkbokföringsadress. Tänk på att utan Mobilt BankID som inloggningsmetod i Kivra kan du inte ta emot digital post från myndigheter. Aktiveringskoden får du när du registrerar dig på deras hemsida.

Använder du redan Kivra?

I och med att du får en e-postavisering när du får ny post i Kivra rekommenderar vi dig att logga in och kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer.

Vill du läsa mer om Kivra så går du in på deras hemsida.

Aktuellt

 • Sondmatning ska betraktas som intag av en måltid och utgör därmed ett grundläggande behov.

  Idag kom avgörandet i frågan om sondmatning ska betraktas som intag av en måltid från Högsta Förvaltningsdomstolen. 

  Läs mer
 • Promenadskoter på besök

  På måndag den 16 april är du varmt välkommen att prova på olika promenadskotrar!

  Läs mer
 • Glad påsk

  Vi vill önska dig en glad påsk och hoppas att du får en fin helg! Kontoret stänger kl.12.00 på Skärtorsdagen och öppnar igen tisdag den 3 april kl.08.00. Vi finns självklart att nå dygnet runt ändå på nummer 018-265 09 60.

  Vänliga hälsningar,

  All personal på BAS

  Läs mer
 • Heja Funktionsrätt Sverige - vi stödjer er!

  Om mindre än 6 månader är det dags för val i Sverige. Vår viktigaste fråga är LSS och dess överlevnad. Vad är din viktigaste fråga?

  Läs mer
 • Första utkastet från LSS-utredningen

  I fredags skickades ett första förslag från LSS-utredningen ut till experter på området. Förslaget läckte även ut till media och det som framkommer är inte förenligt med de intentioner man en gång hade med LSS. 

  Läs mer
Visa fler inlägg